Responsive image


Sidef Gold comercializeaza o gama variata de bijuterii din aur, cum ar fi inele de logodna, cercei, bratari, pandante, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, coliere, seturi si multe alte bijuterii, ce pot reprezenta cadoul ideal pentru persoana iubita.

De asemenea, in oferta noastra, veti gasi o varietate de bijuterii din aur pentru copii: bratari, cercei, lanturi si pandantive concepute special pentru a-i bucura pe cei mici.

Descopera online perechea perfecta de verighete. Din aur alb, aur galben sau aur roz, incrustate cu zirconiu sau diamante, verighetele pot fi moderne sau clasice, in functie de preferintele voastre. Majoritatea pot fi realizate atat din aur de 14K, cat si din aur de 18K si pot fi gravate in atelierul nostru, atat manual cat si cu laser. Pentru comenzi si estimari de preturi, va invitam in locatia noastra din Cluj Napoca, str. Tipografiei, nr 1.

Atelierul nostru vă oferă sevicii profesionale de reparaţii şi gravură bijuterii. Bijutierii noştri pot repara sau grava bijuterii din argint, aur galben, aur roz şi aur alb, cu pietre preţioase şi semipreţioase. Doriti ceva unicat ?

La noi se pot realiza bijuterii dupa modelul clientului: pandantive, cercei, inele, verighete

Copyright © 2021 Bijuteria Sidef. Toate drepturile rezervate.